Privatlivspolitik2019-04-02T14:40:19+02:00

Cookies på Petersterapi.dk

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Vi bruger cookies i forbindelse med Google AdWords og Google Analytics, som hjælper os med at måle effekten af den digitale annoncering.

Hvis du generelt ønsker at slette eller blokere cookies, kan du læse om det på: http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger
Firmaet “Petersterapi” indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at sende en mail, udfylde en formular eller booke en tid. Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi anvender tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på vores vegne, herunder serverhosting, systemvedligeholdelse, e-mail service, mv. Disse samarbejdspartnere kan få adgang til data i det omfang, det er nødvendigt for at levere deres tjenester og services. Samarbejdspartnerne vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til andet end, hvad der er omfattet af den kontraktuelle forpligtelse.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang og som journalsystem bruger vi online programmet “terapeut bookning”

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse via kontaktoplysninger på siden. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Denne hjemmeside bruger cookies og tredjepartstjenester.
Læs mere om cookies og privatlivspolitik her
Ok