Vi ved, at et årligt par-tjek forbedrer parforholdet markant. Tilfredsheden med ens parforhold falder, jo længere tid man har kendt hinanden og næsten halvdelen af alle ægtepar lader sig på et tidspunkt skille. Forskning viser nu, at par-tjek kan forbedre kvaliteten i parforholdet, og det gælder både parrenes parforholdstilfredshed, oplevelse af intimitet og den gensidige opmærksomhed. Resultaterne er imponerende.

Par-tjek handler i alt sin enkelthed om at drøfte kvaliteten af de faktorer vi hver især opfatter som afgørende i vores forhold. Det kan være graden af gensidig opmærksomhed, vores oplevelse af partnerens tilgængelighed, opmærksomhed og positive respons på vores egne initiativer til kontakt, initiativ til sex, mulighed for tage svære emner op i en samtale, hyppighed af sex og meget andet.

Det er vigtigt at der i par-tjekket er ro, grundighed og tydelighed til at møde hinanden i en forståelse af vigtigheden af begge personers ønsker og drømme for parforholdert.

Alt tyder på, at parforholdet er den af familiens relationer, der har den største betydning for familiens samlede livskvalitet, og evne til samlet set at at gøre for hinanden.

Ring eller skriv til Peter og få råd, vejledning og støtte om netop dit parforhold