GRUPPETERAPI FOR UNGE

Gruppeterapi for unge med mild ensomhedsfølelse og tendens til isolation

Gruppeterapien henvender sig til dig, som føler at de er svært og akavet at være i sociale sammenhænge, på uddannelse, job, i indkøbscentret eller blandt venner og til dig som har svært ved at finde ud af hvordan du skal fin de indhold i dit liv.

Denne gruppe er ikke rette mod personer med særlige diagnoser, alle er velkommen.

Disse områder arbejder vi med

I vores terapigrupper arbejder vi med de udfordringer, som ensomme unge mennesker ofte oplever, såsom nedtrykthed, angst, eksamensangst, stress, tristhed, vrede, fysisk sygdom, alvorlig sygdom i familien, selvværdsproblemer, sorg og lignende. Vi arbejder ikke ud fra en bestemt diagnose men i stedet hen mod nye kompetencer, styrker og venskaber.

Sådan fungerer gruppeterapi

Forskning har dokumenteret, at gruppeterapi er lige så effektiv som individuel terapi. I gruppeterapi møder du andre, som har lignende problematikker, og sammen får I redskaber til, hvordan I håndterer jeres individuelle udfordringer.

Gennem terapien lærer du blandt andet at udtrykke tanker og følelser, og du får løbende sparring og inspiration fra mig og de øvrige deltagere. Det vil skabe en gavnlig psykoterapeutisk effekt, fremme dine sociale færdigheder, og du vil få værktøjer, som du kan bruge i vanskelige situationer, når du virkelig har brug for det. Der er selvfølgelig tavshedspligt.

Gruppe og forløb

Gruppen er en lukket gruppe på 5-9 personer i alderen ca. 18-29 år. Gruppen forløbet over 6 møde gange og undervejs i de 6 mødegange kommer der ikke nye personer ind i gruppen, efter de 6 gange kan du vælge at fortsætte til næste gruppen.

Metode

Metoden er oplevelsesorienteret terapi hvor udgangspunktet er den situation deltagerne er i netop nu og det livs grundlag deltagerne er i. Det er altid mig der leder terapigruppen.

Pris

Gruppesessionen varer 2 timer. Prisen er 2000 kr. for et forløb på 6 gange.

Hvis ovenstående har din interesse, kan du kontakte mig for tilmeldelse.