KLIENTUDTALELSER

“Peter har hjulpet vores to store sønner til igen at kunne snakke samme og være i samme rum. Vi holdt jul sammen alle sammen i år, det var det store mål, det havde i ikke nået uden Peters hjælp.”

Familie på sydsjælland

“Det bedste jeg har gjort for mig selv i mit liv, er mit forløb hos Peter. Jeg har nu meget mere glæde ved mig selv, jeg er i job og har fundet mig en dejlig kæreste. Peter har mine varmeste anbefalinger.”

Arbejdsløs alene mor til 3 store børn

“Efter flere år med mange store (virkelig store) belastninger i vores familie. Dødsfald blandt vores nærmeste, et barn med et svært handicap og min egen sygdom. Vi magtede bare ikke mere, jeg havde alt for travlt og havde aldrig tid til at gøre noget for mig selv. Peter har nu fulgt vores familie i 8 måneder og vi kan bedre og bedre snakke sammen. Der er stadig svære dage, men især i efteråret havde vi nogle vigtige samtaler, hvor vi virkelig fik snakket om alt det, der har fyldt hos os hver i sær i flere år.”

Mor til 4, hvoraf det ene er infantil autist

“Det har været godt for os at snakke med Peter. Hjemme kunne vi kun finde ud af at skændes eller undgå hinanden. Peter hjalp os til igen at snakke sammen.”

Carsten og Lotte

“Peter er meget dygtig til at snakke med børnene, få dem til at fortælle alle de ting som de ikke selv snakker om i hverdagen men som jeg ved fylder hos dem. Vores skilsmisse har været hård for børnene og det nye liv, med at skulle flytte mellem 2 hjem og de nye familier er heller ikke kun let for dem. Samtalerne hos Peter har givet et mig en forståelse for hvordan børnene har det og hvordan vi sammen kommer videre i det nye.”

Anne

“Vores forhold var ligesom gået i stå, vi snakkede ikke rigtigt sammen mere. Efter 3. samtale er vi igen begyndt at snakke sammen som vi gjorde før i tiden.”

Arne og Gretha

“Vi havde beslutte os for at lave en god og ordentlig skilsmisse, ikke mindst for børnenes skyld. Vi havde 3 samtaler hos Peter med 14 dages mellemrum,  Peter Hjalp os til at få snakket om vores indbyrdes relation, hvordan skulle vores kontakt være fremover når nu vi “kun” skulle være forældre sammen og ikke ægtemand og kone. Det har helt klart hjulpes os til at undgå en masse misforståelser og sårede følelser. Vi er klart blevet bedre skilsmisseforældre efter vores korte forløb hos Peter.”

Far til 2 på 6 og 9 år

“Jeg have et kort sidespring og da min kone fandt ud af det, faldt min verden sammen. Jeg var kun optaget af hvordan jeg kunne bevise over for min kone, at jeg stadig elskede hende og at jeg var ked af at jeg havde misbrugt hendes tillid. Peter hjalp os på rette vej igen.”

Allan på 66 år

“Vores pige på 11 år havde fået så svær angst at jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre, jeg følte bare kæmpe afmagt. Ingen hjælp, hverken skole eller kommune hjælp vores lille pige. Hun var ikke i skole i 3 måneder og havde en periode på 3 uger hvor hun ikke turde gå udenfor vores hus. Heldigvis hjalp Peter og begyndte at arbejde med at minimere angst og vende udviklingen. Vi har stadig langt igen men nu er vores pige i skole 3 dage om ugen og vi har en forventning om at hun snart er i skole alle 5 dage om ugen. Peter har virkelige gjort en forskel.”

Mor til datter med angst

“Min mor drikker, ja hun er vel alkoholiker. Hun har altid drukket, også da jeg var et helt lille barn. Nu vil jeg ikke have at mit barn skal være sammen med min mor, når hun har drukket. Det var svært at sige til min mor, vi har aldrig snakket om hendes alkohol i min familie, det snakkede vi bare ikke om. Peter hjalp mig og min bror med at fortælle min mor og min far, at mor ikke må være sammen med babyen når hun har drukket. indtil videre har hun overholdt reglen.”

Ny førstegangs far

“Vi er en mega ramt teenagerfamilie. Vi kan overhoved ikke snakke sammen derhjemme, alt er kaos og en kampplads. Peter har været en kæmpe hjælp til at få normaliseret vores hjem, så ikke konflikterne med vores teenagedatter gik for meget ud over de små.”

Mor til 4

“Jeg savnede sex og intimitet i mit ægteskab. Jeg sagde til min kone, at hvis vi ikke gør noget ved sexlivet, så kan jeg ikke være i dette kærlighedsløse ægteskab mere. Så begyndte vi i parterapi hos Peter. Peter har fået os til at snakke sammen og få en fælles hobby, vi er begyndt at cykle sammen. Jeg er kommet i tanke om hvorfor jeg blev forelsket i min kone. Det med sex`en er ligesom kommet af sig selv og så har jeg lige tabt mig 7 kg.”

Mand på 43

“Jeg begyndte i terapi hos Peter fordi jeg havde ingen energi og jeg syntes at det at stå ud af sengen nogle dage var en for stor opgave. Peter gjorde mig hurtig opmærksom på at jeg var ensom og vi begynde at lave planer for, hvordan jeg kunne få nogle venner i mit liv og noget aktiviteter som gav mig energi hver dag.”    

Hanne 32

“Kærestesorger er kæmpe store for mig, sådan har det altid været. Det er så svært at blive forladt og alligevel er det ikke lykkes mig at holde på en kæreste. Jeg ønsker mig brændende min egen familie. I terapien hos Peter fandt jeg ud af at jeg ikke lukker kærester ind i mit liv, simpelthen fordi jeg er så bange for at blive forladt. Skørt ik´? Men nu kender jeg mit mønster så nu kan jeg ændre det.. (siger Peter)”

Single på 44

JEG TILBYDER

nærvær og kærlighed

Parterapi

I parterapi arbejder jeg på at give kærligheden mellem to mennesker og lysten til at være sammen de bedste betingelser, så det er kærligheden, der fylder og danner grundlag for samværet. De fleste par som kommer i min praksis, kommer for at få afklaret eller nuanceret en problemstilling. Det kan f.eks. være…

nærvær og kærlighed

Familieterapi

I familieterapien er det kærligheden og de kærlige relationer, der er udgangspunktet for terapien og for forandringer og udvikling.
Også når de kærlige følelser kan være svære at få øje på, når magtesløsheden, frustrationen, vreden eller de sårede
følelser fylder, og handlingerne derfor kan forekomme eller være kærlighedsløse.

Individuel terapi

Den første samtale danner vi os sammen et overblik over, hvad du går og bøvler med eller hvad der er du finder svært, og hvad du godt kunne tænke dig at få ud af samtalerne. Typisk vil jeg spørge dig om, hvad det er, der fylder mest? Vi mennesker kan have mange grunde til at gå i samtaleterapi. Man kan f.eks.:

Familierådgivning

Familierådgivning er professionel hjælp til tackling af konkrete problemer, som kan være opstået akut
eller har været i familien over længere tid. Jeg tilbyder hjælp imens klinik eller hjemme hos dig selv. Dialogbaseret familierådgivning.
Metoden bag familierådgivning er den samme, som anvendes ved familieterapi.