“Det bedste jeg har gjort for mig selv i mit liv, er mit forløb hos Peter. Jeg har nu meget mere glæde ved mig selv, jeg er i job og har fundet mig en dejlig kæreste. Peter har mine varmeste anbefalinger.”

Arbejdsløs alene mor til 3 store børn

“Det har været godt for os at snakke med Peter. Hjemme kunne vi kun finde ud af at skændes eller undgå hinanden. Peter hjalp os til igen at snakke sammen.”

Carsten og Lotte

JEG TILBYDER

nærvær og kærlighed

Parterapi

I parterapi arbejder jeg på at give kærligheden mellem to mennesker og lysten til at være sammen de bedste betingelser, så det er kærligheden, der fylder og danner grundlag for samværet. De fleste par som kommer i min praksis, kommer for at få afklaret eller nuanceret en problemstilling. Det kan f.eks. være…

nærvær og kærlighed

Familieterapi

I familieterapien er det kærligheden og de kærlige relationer, der er udgangspunktet for terapien og for forandringer og udvikling.
Også når de kærlige følelser kan være svære at få øje på, når magtesløsheden, frustrationen, vreden eller de sårede
følelser fylder, og handlingerne derfor kan forekomme eller være kærlighedsløse.

Individuel terapi

Den første samtale danner vi os sammen et overblik over, hvad du går og bøvler med eller hvad der er du finder svært, og hvad du godt kunne tænke dig at få ud af samtalerne. Typisk vil jeg spørge dig om, hvad det er, der fylder mest? Vi mennesker kan have mange grunde til at gå i samtaleterapi. Man kan f.eks.:

Familierådgivning

Familierådgivning er professionel hjælp til tackling af konkrete problemer, som kan være opstået akut
eller har været i familien over længere tid. Jeg tilbyder hjælp imens klinik eller hjemme hos dig selv. Dialogbaseret familierådgivning.
Metoden bag familierådgivning er den samme, som anvendes ved familieterapi.

Peter Jørgensen, par- og familieterapeut

Peter Jørgensen, par- og familieterapeut

Hvad kan du forvente af et terapiforløb?

Jeg tager udgangspunkt i din situation, i dine vanskeligheder, behov og ønsker, og sammen med dig sammensætter vi det terapiforløb, med de sessioner, som du har brug for, for at komme til at udvikle dig og trives som du skal.

Behovet for terapi kan være meget forskelligt fra person til person.
Generelt kan det siges, hvis du oplever en besværlig livssituation, eller hvis du oplever at dine livsmønstre gentager sig, ude
n de gavner dit liv, kan det være brugbart med terapi.
Jeg arbejder primært ople
velsesorienteret med terapien.
D
et vil sige, at udgangspunktet er “her og nu”. Vi arbejder med dine følelser, forsvarsmekanismer og overlevelsesstrategier.
Hverken psykoterapi, familieterapi eller parterapi er “
quickfix” metoder, og du skal være forberedt på at det tager tid at nå de ønskede forandringer.  

VIDEOINTRODUKTIONER

“Peter er meget dygtig til at snakke med børnene, få dem til at fortælle alle de ting som de ikke selv snakker om i hverdagen men som jeg ved fylder hos dem. Vores skilsmisse har været hård for børnene og det nye liv, med at skulle flytte mellem 2 hjem og de nye familier er heller ikke kun let for dem. Samtalerne hos Peter har givet et mig en forståelse for hvordan børnene har det og hvordan vi sammen kommer videre i det nye.”

Anne

NYESTE ARTIKLER

Par-tjek

Vi ved, at et årligt par-tjek forbedrer parforholdet markant. Tilfredsheden med ens parforhold falder, jo længere tid man har kendt hinanden og næsten halvdelen af alle ægtepar lader sig på et tidspunkt skille. Forskning viser [...]